Våre produkter

For oss er kvalitet ekstremt viktig. Vi er opptatt av naturpreparater og kosttilskudd som en aktiv hjelp for ulike plager, som et supplement til en sunnere og bedre helse og for økt trivsel i hverdagen.

Vi utvikler og selger derfor kun produkter med ingredienser som har en dokumentert positiv helsegevinst for deg, og vi er opptatt av å kunne tilby naturprodukter slik at du som person får hjelp med de plagene eller utfordringene du har.

Les mer om våre produkter her:

L-SERIN Hukommelse
L-SERIN Hukommelse for en frisk og klar hjerne

L-SERIN Hukommelse er et nytt og banebrytende produkt som inneholder aminosyren L-serin og åtte andre, viktige næringsemner. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til virkningen og betydningen på den kognitive funksjonen: hjerne, hukommelse, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

Om du ønsker deg en frisk og klar hjerne, god hukommelse, høy mental yteevne og oppfattelse, så kan vi basert på forskning og dokumentasjon på de utvalgte ingrediensene, virkelig anbefale deg å prøve L-SERIN Hukommelse.

Den amerikanske forskeren Paul Alan Cox har sammen med et team på over 50 forskere fra bl.a. Sverige, USA og Australia oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen enn tidligere antatt.

I en større undersøkelse i Florida ble det påvist at de fleste pasientene med Alzheimer manglet L-serin i hjernen. I skrivende stund gjennomfører amerikanske myndigheter (U.S. Food & Drug Administration) kliniske studier for å evaluere effekten av L-serin hos pasienter med nevrodegenerative sykdommer.

Les mer og oppdag alle fordelene med L-SERIN Hukommelse her


Les mer
ReAktin
ReAktin - naturlig overskudd, indre ro og bedre konsentrasjon og fokus

Resepten til naturmiddelet ReAktin inneholder ingredienser som har dokumentert positiv effekt for mer overskudd og en skjerpet, våken hjerne, og er den starthjelpen du kan trenge for å komme over kneika - og bli der!

ReAktin er en quick fix til et langsiktig forhold - det er starten på noe bedre og fortsettelsen på noe godt. Anerkjente og veldokumenterte ingredienser hjelper deg med å:

 • bekjempe tretthet og utmattelse og gi deg mer energi og overskudd
 • øke blodsirkulasjonen til hjernen, som gir deg bedre fokus og konsentrasjon
 • oppnå indre ro og balanse, som gir deg bedre stressmestring og harmoni
 • få et naturlig overskudd, som gjør deg mer positiv og i bedre humør

Les mer om hvorfor akkurat ReAktin er et foretrukket tilskudd for mange her


Les mer
SUNN 365
SUNN 365 - sannsynligvis Norges mest komplette omega-3 tilskudd

Alt hva kroppen din ønsker seg!

Sunn 365 er et bredspektret naturpreparat med et unikt innhold av supervitaminet K2, alle B-vitaminene, omega-3 og vitamin C og D.

Et par kapsler om dagen gir deg det du trenger for å opprettholde en god helse, beskytte hjertet, hjernen, blodårene, synet, ledd, benbygning, nervesystemet, og et sterkt immunforsvar.

Kosttilskuddet Sunn 365 inneholder:

 • Supervitaminet K2 for friske, rene blodårer og for å hindre
  benskjørhet.
 • Alle B-vitaminene, og er dermed et tilskudd for å unngå tretthet og
  utmattelse, for nervesystemet og for et normalt stoffskifte.
 • Et viktig tilskudd av vitamin C, for et sterkt immunforsvar
  og normal kollagendannelse for sunne og friske ledd.
 • Et nødvendig D-vitamin for et sterkt skjelett og for opprettholdelsen
  av muskelmassen.
 • Omega-3 fettsyrene DHA, EPA og DPA, for hjertet, hjernen
  og synet.

Les mer om SUNN 365 og tilskuddets alle gode egenskaper her


Les mer


Copyright Pharma Norge AS. All rights reserved.